Recenze hostů



2018 Zima - Lucie s rodinou

Plusy: Líbilo se nám všechno! Ubytování bylo čisté, vkusné a prakticky zařízené. Komunikace s majitelem moc příjemná. Moc nám vyhovovalo podlahové vytápění, protože jsme byli ubytování v zimě a měli jsme malé dítě, které se plazilo po zemi. Ubytování jsme si dali na seznam míst, která určitě budeme chtít navštívit znovu.

2018 Listopad - Filip

Nemáme výhrady - skvělá cena, ubytování i komunikace s majiteli.

2018 Listopad - Martin

Velmi krásné místo, vše neprosto v pořádku! Rozhodně doporučujeme!

2018 November - Veronika

100% recommenration! This house is one of the coziest places we ever experienced. And it’s so clean! Thank you so much for sharing your beautiful place guys ♥️

2018 September - Lydie

fantastisch huis, geweldig uitzicht. Echt een topper. Veel wandel en fietsroutes in de omgeving

2018 léto- skupina přátel

Plusy: Úplně VŠE! Láska na první pohled a úžasný přístup s majitelem. Vřele doporučuji!!! Bomba!

May 2018 - Ansgar

The apartments are in really good condition and there is plenty of space for several leisure activities in the huge garden. Moreover it is located perfectly for several trips to the national park nearby. I can really recommend to stay at Petrs house.

2018 April - Oliver

Nice and modern apartments with a large garden and everything that you'd expect for some quite and relaxing days with your lovely ones. Hiking, parking, cooking, and barbecue everything is possible. It was aperfect stay for us!

2018 jaro s více rodinami

Plusy: Absolutni spokojenost. Dekujeme majiteli a doporucujeme.

2018 Zima - Kamila s rodinou

Plusy: Ubytování bylo velmi pěkné, nic nám nechybělo, cítili jsme se jako doma. Super výbava od ručníků, tablety do myčky atd.Dobře řešený interiér, hodně úložných prostorů. Byli jsme v zimě, takže podlahové vytápění bylo příjemné, děti mohly chodit v ponožkách :-) Určitě se ještě vrátíme. Nádherný výhled na krajinu a super zázemí pro děti, mohly bobovat i na zahradě. Za nás veliká spokojenost. Mínusy: Jen to rychle uteklo :-(

October 2017 - Julia

Die Ferienwohnung ist super ausgestattet (auch für Kinder), liegt ruhig am Ortsrand und ist sehr schön eingerichtet. Der Gastgeber ist sehr nett und die Kommunikation hat super funktioniert. Die Dame, die uns das Haus gezeigt hat war auch super freundlich und hilfsbereit. Alles in allem ein super Ferienhaus, gerne wieder. Kann dieses Objekt nur weiterempfehlen. Vielen Dank für alles!

září 2017 - Spilkovi

Všem mohu jen doporučit. Byli jsme ubytovaní v malém apartmánu s dvěmi malými dětmi a velká spokojenost. Měli jsme k dispozici postýlku, židličku, nočník, na zahradě houpačku, klouzačku, pískoviště....... Zahrada je veliká a oplocená, žádná silnice, takže my jsme si s manželem mohli v klidu vypít kávu a děti jezdili na zahradě na kole a my se nemuseli bát... Pan Tomášek i se svou manželkou byli ochotni, nic pro není problém. Určitě přijedeme zase!!! Dávám pět z pěti hvězdiček *****: ))

září 2017

Strávili jsme s "holčičí" 5člennou partou ve větším apartmánu 4 dny a byly jsme velmi spokojeny. Umístění apartmánu, jeho zařízení a komunikace s majitelem super. Skvělé místo na relaxaci a výlety po okolí. Určitě se vrátíme! Jana Kubátová, Plzeň.

září 2017 - Karolína Blažková

Nejkrásnější ubytování s absolutním komfortem a pohodlím, apartmán zařízený s vkusem a citem, vyhovující dospělím i dětem, naprosto bezproblémová a příjemná komunikace s majiteli. Maximální spokojenost. Krásné a moderní vybavení. Nádherný výhled do okolí, veliká zahrada. Moc děkujeme, brzy se vrátíme.

září 2017

Ubytování je luxusní s nádherným výhledem a úžasným klidem mohu jen doporučit. Čistota a dobře vybaveno. Někde fotky zkreslují ale zde skutečnost fotky ještě předčí. Jednání je příjemné a solidní. Určitě se budeme vracet.

Léto 2017 - Renata, Praha

Naprostá spokojenost! Nádherné prostředí, ubytování, mnoho příležitostí k vyletum. Měli jsme cely dům (4 dospěli a 7 děti). Týden bylo málo! Příště určitě znovu stejná volba!

červenec 2017

Opravdu skvělé ubytování. Plně vybavené novým nábytkem. Čisté WC. Malý apartmán dostatečně velký pro čtyřčlenou rodinu. Ve velkém bydlelo asi 7 dospělých lidí a ani jsme o nich nevěděli. V objektu pohodlně parkovali 4 auta, před objektem další 2.Krásný výhled, klid, ohniště, hry pro děti... Obchod i v neděli, hospoda, lékař, atd. do 6 minut pěšky. Prostě bez chyby. No možná by to v kuchyni chtělo nějaké běžné koření. S panem Tomáškem byla skvělá komunikace před i během ubytování.

June 2017 - Manfred

Tolles modernes Haus auf einem riesen Grundstück. Alles was man braucht ist vorhanden und auch für Kinder ist alles da. Beide Daumen nach oben von unserer Seite

červen 2017 - Mirka

Nádherná lokalita pro pobyt, místo apartmánu kouzelné. kvalita ubytování super, domluva s majiteli také tak. vše bez komplikací a dovolenou jsme si moc užili, jen doporučuji zvažovat, že pokud jsou cizí lidé v druhém apartmánu a mají děti, je zde vše slyšet. My byli v malém pouze dva a na 3dny z týdne měli sousedy 6dospělých a 3malé děti a bylo to znát: - ). nicméně i tak super a doporučuji.

květen 2017 - Mirka B.

Všetko bolo na perfeknej úrovni, super čistota, do detailu premyslené vybavenie, s prihliadnutím na deti, veľmi vkusné zariadenie domu aj s umením! naozaj vysoký štandard ***** ktorý sa nevidí tak ľahko hocikde po svete. Nehovoriac o polohe a rozlohe domu a pozemku - ten božský kľud na naše veľkomestské nervy! ; - )

Určite sa k vám radi ešte niekedy vrátime, keď budeme mať šťastie na voľné termíny... možno aj vo väčšom počte! ; - )

květen 2O17 - Jiří N.

Výborná lokalita s krásným výhledem a prostorným pozemkem zajišťujícím soukromí, velmi příjemné ubytování s dobrou variabilitou pokojů pro vícerodinnou akci s dětmi, komfortní teplota a regulace v dispozici ubytovaného, skvělý a pohodový přístup majitele, jedná se o přímý nájem od majitele a žádnou agenturu, což upřednostňujeme, apartmány jsou vybudované s nadhledem a citem pro prostor i materiál, sem se stojí za to vracet, výborné výchozí místo pro výlety po šumavských lokalitách.

březen 2017 - Miloslav Č.

S ubytováním ve větším, moderním apartmánu jsme byli velice spokojeni. S majitelem panem Tomáškem byla perfektní komunikace během rezervace pobytu i přímo na místě. Děkujeme za příjemný pobyt, který určitě doporučujeme.

Březen 2017 - Miloslav Č.

Únor 2017 - Martina

Nádherný týden v krásném a klidném prostředí Šumavy, velká zahrada, terasa u apartánu s výhledem na hory. Příjemný pobyt v moderním apartmánu. V obci dobře dostupná prodejna potravin. Skvělá komunikace s majitelem objektu panem Tomáškem. Určitě se ještě vrátíme.

únor 2017 - Veronika B.

S ubytováním v menším apartmánu jsme byli moc spokojeni. Čtyřčlenná rodina se tam vejde bez problémů. Architektonické řešení interiéru je velmi praktické. Apartmán je skvěle vybaven – zvláště jsme ocenili myčku a vybavení kuchyně. Vše je nové a čisté. Panu Tomáškovi děkujeme za příjemnou a milou komunikaci a vstřícnost. Všem doporučujeme.

únor 2017 - Helena D.

Pro mě nejkrásnější ubytování s absolutním komfortem a pohodlím. Bezproblémová komunikace s majitelem.

2016 listopad

Maximální spokojenost. Krásné a moderní vybavení. Nádherný výhled do okolí, veliká zahrada. Vše bylo perfektní. Pan majitel vstřícný a ochotný. Ještě jednou moc děkujeme panu Tomáškovi.

srpen 2016

Apartmánové ubytování nabízí komfortní ubytování s příjemným venkovním posezením, nádherným výhledem do okolí, naprosté soukromí a nerušený odpočinek. Pan Tomášek byl velice vstřícný a ochotný nám ve všem vyhovět. Určitě se sem ještě vrátíme. Bradáčovi

srpen 2016 - Jana P.

Nejlepší dovolená za celé roky. Úchvatné místo, klid, soukromí, vše pro nás bylo krásně připravené, a měli jsme vše, co jsme potřebovali. Za rok se určitě vrátíme! Děkujeme vám tak i za krásné dny, které jsme díky vám mohli prožít.

Duben 2016 ( čarodějnice) - Kominuta z Hradce Králové

Byly jsme naprosto spokojení.

S majitelem panem Tomáškem a s jeho švagrovou s paní Simonou byla úžasná komunikace. Prostředí nádherné, apartmán jakby smet. Bylo nás 7 a byli jsme ubytování na 3 noci ve velkém apartmánu. Apartmán byl velice komfortně vybaven.

ZCELA DOPORUČUJI

Březen 2016

Byli jsme s přítelem ubytováni na tři úžásné dny. Opravdu jsme si odpočinuli a zažili mnoho zážitků. Čekal na nás skvělý a vybavený apartmán, do kterého nás zavedla švagrová pana Tomáška, paní Simona. Byla opravdu skvělá a příjemná, dokonce nás i přivezla a odvezla na nádraží. Komunikace s panem Tomáškem byla na výborné úrovni. Prostředí je velmi klidné, na náměstí je možnost si koupit jídlo hned ve dvou obchodech. Uprostřed je kostel a nádherné hřiště pro děti, které je hezčí, než jakékoliv v Praze. Chtěli bychom moc poděkovat za možnost ubytování na takto krásném místě a doufáme, že se příští rok vrátíme i s přáteli zpět. Užili jsme si opravdu krásnou dovolenou s velkým přísunem ohromné a rozsáhlé přírody v okolí.

únor 2016 - Bartákovi

Naprosto skvělé - všechno! Domluva s majitelem, chata, vybavení, místo, výhled, Stachy a ještě ke všemu - přímý autobusový spoj z Prahy: ) Doporučujeme a dáváme 10bodů z 10.

únor 2016 - Tomáš Prinz

Majitel je velmi příjemný člověk, domluva zcela bez problémů. Dům je nový, chytře a vkusně řešený, všude krásně čistý. Leží nad obcí Stachy, na rozsáhlém pozemku - člověk má soukromí a krásný výhled.

unor 2016 - Duhemovi

Krasné pololetni prazdniny na Sumave pro peticlenou rodinu z Francie ve vyborne vybaveném a pohodlném apartmanu; urcite se k vam vratime! Takze nashledanou v pristim roce.

leden 2016 - Purnochovi

Nádherné ubytování v luxusním prostorném apartmánu, vše dokonale čisté a nachystané, úžasná prostorná zahrada, klidné místo, maximální relax, byli jsme velice spokojeni i s komunikací s majitelem, můžeme jen doporučit..... určitě se vrátíme.

Leden 2016 - Ondřej

Klidné místo k odpočinku s velkou zahradou, apartmán byl prostorný a dobře vybavený. Komunikace s majitelem naprosto bezproblémová. Vřele doporučuji

Podzim - 27.-29.10.15 - Martina

Velmi kvalitní a luxusní apartmány ve Stachách, které předčilo naše očekávání. Vše čisté, útulné a dobře vybavené, nechybělo nám zde vůbec nic a opravdu jsme se cítili jako doma. Bezproblémové parkování v uzavřeném areálu a zastřešené místo pro kola. Dobré výchozí místo pro výlety po Šumavě. Oceňujeme zejméne skvělou komunikaci s majitelem a ostatním personálem! Děkujeme, budeme se rádi vracet.

29.6.-4.7.2015 - Daniela

Ubytování bylo nádherné - velmi vkusné zařízení, nadstandartně vybaveno - zvláště zařízení kuchyně. Vše čisté a k tomu luxusní výhled a krásná zahrada. Pro naše malé děti super. To vše plus výborná komunikace s majiteli udělalo z našeho pobytu jednu z nejlepších dovolených. Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat a všem mohu ubytování v apartmánech Stachy vřele doporučit. Těšíme se, že v budoucnu znovu přijedeme.

22.6. - 29.6. 2015 - Irena

Všechno bylo super, vybavení dostačující, krásný výhled do krajiny. Můžu jenom doporučit. Majitelé velice příjemní.

2015 červen - Radek Hofírek

Ubytování je luxusní s nádherným výhledem a úžasným klidem mohu jen doporučit. Čistota a dobře vybaveno, dokonce i pračka. Někde fotky zkreslují ale zde skutečnost fotky ještě předčí. Jednání je příjemné a solidní. Určitě se budem vracet.

Zima - únor 2015 - Jan Vítů

Týden na zimní dovolenou je velice krátký a v prostředí, kde jsme se cítili jako doma, je to obvzlášť znatelné. Proto se nám ani nechtělo odjet z místa, které vyzařuje 100% klid a pohodu. Velice děkujeme za perfektní organizaci, krásný a vysoce funkční apartmán a doufáme, že se brzy opět setkáme.

únor 2015 - Jandovi

Strávili jsme zde úžasný týden jarních prázdnin. Bydleli jsme ve velkém apartmánu. (2 dospělí a 3 děti)a byli jsme nadšeni nově a moderně vybaveným prostorem, kde jsme našli vše co jsme potřebovali. Když jsme se vraceli z výletu už jsme se nemohli dočkat, až přijedeme "domů". Přístup majitelů byl velmi vstřícný a milý. Rádi se sem opět vrátíme. : - ): - ): - )

Zima 9. - 13.2. 2015 - Šimůnkovi

Krásný dům, krásné místo, všude absolutní čisto. Perfektní vybavení, příjemné jednání s panem majitelem. 100% spokojenost, vřele doporučujeme!

2015 únor - Hegerovi z Ostravy

Měli jsme pronajatý menší 2+KK na jarní prázdniny dva dospělí a dvě malé děti. Ubytování skvělé v moderním domě s okouzlujícím výhledem do krajiny. Dům je situován nad obcí na jeho horním okraji. Absolutní soukromí. Příjemní majitelé. Jsme moc spokojení, vzpomínky a zážitky zůstávají. Zde bych se ještě rád podíval i v létě.

Zima 01-02/2015 - Stříbrňáci

Dlouho jsme s rodinou přemýšleli, jestli vůbec psát pochvalnou recenzi na skvělé ubytování a na báječného pana majitele... obávali jsme se, že kdybychom všechno vychválili, tak jak to skutečně bylo, tak už se sem příště nedostaneme, protože bude OBSAZENO! ; - ) Nakonec jsme přistoupili k hodnocení, protože toto ubytování, perfektní služby a přístup pana majitele nás vede k tomu, že si rezervačku na příště zajistíme s velkým předstihem! : - ) Rádi se vrátíme. Cítíli jsme se tu jako doma a bylo to moc fajn. Už nebudu víc psát, snad hovoří za vše to, že jsme si hned první pobyt rovnou prodloužili. Děkujeme ještě jednou za vše, pane Tomášku. Stříbrských z Kladna

Zima 2015

Jeste jednou bychom Vam chteli s manzelem podekovat za krasne prozitou zimni dovolenou. Vase apartmany jsou opravdu krasne a neni co jim vytknout. S manzelem jsme uz dlouho nebyli, tak spokojeni s ubytovanim, vybavenosti apartmanu, okolim a hlavne komunikaci s majitelem. Diky krasne upravenemu okoli apartmanu si to tam uzivali i deti (houpacka, skluzavka) a posledni zbytky snehu. Manzel nanosil snih a udelal detem drahu, aby mohly jezdit na bobech. Byl to krasny pohled jak si to vsichni uzivali, i to nase nejmensi 16mesicni dite bylo nadsene.

Jeste jednou, Diky!

Listopad - prosinec 2014 - Markéta P.

Krásné ubytování v nově postaveném stylovém domě. Apatmány jsou velmi prakticky a designově řešeny. Kompletní vybavení, v kuchyni vůbec nic nechybí, maximální komfort. Skvělá poloha na konci vesnice, klid, pohoda, veliká zahrada. Naprosto čisto, úžasná komunikace s majitely, nic není problém: ) Skvělé místo pro pohodový odpočinek kam se budeme rozhodně velmi rádi vracet.

25.10.-28.10.2014 - Daniel

Velmi nás překvapil útulný apartmán, který je kompletně nově vybaven. Příjemné okolní prostředí a velmi vstřícný majitelé. Vše probíhalo bez problémů a jakýkoliv požadavek byl předem splněný, určitě se někdy opět vrátíme... Na Šumavě jedno z nejlepších ubytování za rozumné ceny...

říjen 2014 - Tomášovi

Prostě nádhera! Elegantně a vkusně postavený dům na nádherném místě stranou "civilizace" a s velkým pozemkem okolo. nadstandardní výbava (včetně vynikajícího kávovaru: - ) - > není co vytknout! Komunikace a majiteli bezproblémová a flexibilní (přijeli jsme fakt pozdě.. : - (. Budeme se sem moc rádi vracet!

léto 16. - 23. 8. 2014

Nejlepší ubytování, v jakém jsme kdy byli!!! Vkusné, prostorné, čisťounké, vyvoněné, nápadité, útulné, příjemné, praktické, s dostatkem úložných prostor a všelijakého vybavení (od sportovních náčiní, přes dětské stoličky aj., pračku, myčku až po několik záchodů a koupelen) - opravdu luxusní! Byli jsme v celé chalupě (propojené apartmány) - 3 rodiny s malými celkem hlučnými dětmi, zvyklými na velký prostor vevnitř i venku, i z tohoto pohledu byl skvělý velký pozemek prakticky bez sousedů a s příjemným výhledem. Velmi milým majitelům tohoto objektu přejeme jen slušné návštěvníky!

Léto, červenec 2014 – Linda

Skvělý dům! Na dovolené nás bylo 14.Pronajali jsme si oba dva apartmány, které byly otevřené (a propojené). V domě je vše nové, moderní, dostatek místa na sezení, kuchyně dobře vybavená. Venku je obrovská zahrada, po které naše děti bezstarostně běhaly, protože je celá oplocená a není v blízkosti žádné silnice. Dětem se také velmi líbila houpačka, klouzačka, trampolína a pískoviště…. Pro dospělé je zajištěné sezení na zahradě a možnost opékání buřtů u ohniště. Majitelé, kteří jsou velice příjemní, nás při příjezdu očekávali a vysvětlili, kde co najít. Jediné, co nám v domě chybělo, byla pračka. Bez váhání můžu dům komukoliv doporučit.

Červenec 2014

Ubytování v nových apartmánech s dostatečným vybavením pro pobyt rodiny s dětmi. Prostředí velmi pěkné, čisté. Okolí kromě velkého, oploceného pozemku s malý hřištěm, pískovištěm a trampolínou, nabízí spoustu možností k výletům. Jednání s majiteli velmi korektní. Můžeme jen doporučit.

28.6. -12.7.2014 - Otipka

trávili jsem zde krasných 14dní a nemáme si nač stěžovat. Apartman je uplně nový, velice vkusně zařízen. Vybaveni apartmanu a okolí je prostě parádní. Mužeme jen doporučit. Určitě se vratíme.

4.5.-11.5.2014 – J. Danhel

Maximální spokojenost. Čisto, všechno nové, vybavená kuchyně. Vytápění, teplá voda bez problému – všechno automatika. Není třeba se o nic starat. Krásný výhled při posezení před chatou. Pro romantický večer krbová kamna. Na pozemku je i posezeni s ohništěm, takže se dá opékat. A hlavně je tam klid, je to daleko od ostatních chat.

Květen 2014

Krásný prostorný dřevěný dům na vynikajícím místě - klid, nádherný výhled do okolí, obrovská zahrada s vybavením pro děti a posezením. Dům velmi promyšleně architektonicky řešený, dokonale vybavený, vkusný, čistý, není co vytknout. Majitelé velmi příjemní, vstřícní. Pobyt zde můžeme jen doporučit.

Zima 2013 - L. Portman

Opravdu architektonicky vyborne resena chat z dreva, uz na první pohled jina, nez chaty v okoli. Vse je uplne nove a exkluzivni vcetne vybaveni kuchyne. Uzili jsme si to tam moc, deti si hrali na zahrade, která je velka a na houpackach a my se slunili na terase, s krasnym vyhledem do udoli! Klid a pohoda. Chatu mohu vrele doporuct a urcite prijedeme zase!